Contact & locatie

Wij werken op afspraak.
Dit kan maandag – zaterdag tussen 9u en 15u30.
Neem gerust contact op via +32 (0)474/79.52.87 of per mail info@klokkenkliniek.be.
Het werken op afspraak zorgt ervoor dat u niet moet wachten terwijl iemand anders wordt geholpen.
We kunnen op die manier ook de leveringen efficiënter inplannen. Belt u gerust aan op het tijdstip van uw afspraak.
Tijdens rondleidingen of afspraken zijn wij telefonisch soms niet bereikbaar, laat in dat geval gerust een bericht achter op ons antwoordapparaat.

Adres:

Op de Beeck
Lange schipstraat 13,
2800 Mechelen,
Belgie
+32 (0)15 21 18 94
+32 (0)474/79.52.87
Email info@klokkenkliniek.be
BTW: BE 0 632 433 664

Openingsuren Atelier:

U kan langskomen na afspraak (maandag - zaterdag).
Neem contact op om een geschikt moment vast te leggen:
+32 (0)474 79 52 87
Email info@klokkenkliniek.be
Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten!

Met de wagen:

De verkeersituatie in en rond Mechelen is de laatste tijd grondig gewijzigd en zal in de nabije toekomst nog wijzigen. Let dus goed op wanneer u met de wagen onze richtinguitkomt. Wanneer u navigatiesoftware wil gebruiken, kan u het best Waze gebruiken. Deze is het meest up-to-date.

De navigatiesoftware van uw wagen vertrouwen is zeer risicovol vermits deze wellicht niet van de nieuwe situatie op de hoogte is.

Kort gezegd verloopt het doorgaand verkeer op de Mechelse ring vanaf nu in tegenwijzerszin. Om in de Lange Schipstraat te geraken, komt u dus best via Mechelen Noord (E19 afrit 9, afslag MC-Donalds). U neemt daar de ring richting de Brusselse poort. Dit is een Middeleeuwse poort die u verderop zal voorbijrijden langs uw linkerzijde. Op dat moment houdt u linksaan. Iets verderop kan u een U-turn nemen om aan de binnenzijde van de ring een stukje terug te rijden en vervolgens ter hoogte van deze poort rechtsaf de stad in te rijden, de Hoogstraat in.

Zoals u ziet op bovenstaande kaart stopt de navigatie tussen de Adegemstraat en de zoutwerf. Ter hoogte van parking Lamot begint namelijk een autoluwe zone die van kracht is tussen 11u en 18u. U kan de autoluwe zone binnenrijden om uw klok bij ons ter plaatse af te kunnen zetten. Wij doen dan het nodige om uw toegang te regulariseren. Vandaar is het zeer belangrijk langs te komen op afspraak. Na binnenrijden van de autoluwe zone rijdt u de brug over en vervolgens dadelijk rechtsaf de Lange Schipstraat in. Wij bevinden ons op een 70tal meter aan de linkerzijde recht tegenover het pleintje langs het water met 2 witte garagepoorten.

Parkeren:

Dit kan ondergronds aan de parking Lamot. Deze bevindt zich onder het Novotel. Wij bevinden ons op 100m van deze parking. Voor bezoekers die lang wensen te parkeren is het het goedkoopst aan de rand van de stad.  Het dichtst bij is in dat geval de parking Zandpoortvest.  Deze is in het weekend bovendien gratis.  Aan het iets verder afgelegen Douaneplein parkeert u altijd gratis.

Met het openbaar vervoer:

Wij zijn op een kwartiertje wandelafstand van het hoofdstation van Mechelen gelegen. Voor meer info kan u terecht op de website van de NMBS of de Lijn

Een bericht versturen naar Klokkenkliniek:

Stel hier uw vraag.

Email info@klokkenkliniek.be